Tottenham: elő a golfütővel? Bale hetekig nem futballozhat

Vágólapra másolva!
2020.12.29. 16:25
null
Gareth Bale a Stoke ellen gólt szerzett, majd megsérült (Fotó: AFP)
Ismét megsérült Gareth Bale, a Tottenham Hotspur támadója, aki vádlisérülés miatt hetekig nem futballozhat – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

 

Mint az MTI emlékeztetett, a walesi válogatott játékos múlt szerdán góllal járult hozzá a Stoke City 3–1-es legyőzéséhez az angol Ligakupa negyeddöntőjében, de a szünetben le kellett cserélni, és vasárnap már nem is játszott a Wolverhampton Wanderers otthonában rendezett bajnoki meccsen.

José Mourinho, a londoni csapat vezetőedzője kedden úgy fogalmazott, Bale sérülése nem súlyos, de néhány hetet ki kell hagynia – tette hozzá a hírügynökségi beszámoló.

A 31 éves játékos szeptember közepén tért vissza a Real Madridtól, eleinte térdsérüléssel küszködött, és azóta is csak háromszor volt eredményes a Tottenham színeiben. A Fulham elleni szerdai bajnoki mérkőzést Carlos Vinicius és Lucas Moura is kihagyja sérülés miatt – tette hozzá az MTI.

Bale az elmúlt években többször is a sajtó és a szurkolók kereszttüzébe került amiatt, hogy, bár sérülésekre hivatkozva nem tudott pályára lépni a Real Madridban, a kihagyások alatt többször is golfozni járt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik