Tottenham: Bale még mindig szereti Madridot – Barnett

Vágólapra másolva!
2021.02.18. 16:10
null
Az ügynöke szerint Gareth Bale továbbra is szereti Madridot (Fotó: AFP)
Gareth Bale továbbra sem kap sok lehetőséget a Premier League-ben szereplő Tottenhamnél, nyáron pedig visszatérhet a Real Madridhoz. A walesi támadó jelenlegi helyzetéről ezúttal ügynöke, Jonathan Barnett beszélt.

 

Gareth Bale a 2020–2021-es évadban kölcsönben szerepel a Tottenhamnél, a jelenlegi teljesítménye alapján pedig a londoniak aligha marasztalják majd az idény végén, így visszatérhet a Real Madridhoz, ahová 2021 nyaráig köti a szerződése.

„Bale még mindig szereti Madridot. Semmi problémája sincs a Real Madriddal, nagyszerű klub, és semmi baja nem lenne vele, ha vissza kellene térnie. A csapatnak kell eldöntenie, hogy szüksége van-e rá. Zidane-t kellene megkérdeznetek, hogy számol-e vele a jövőben, de én kétlem” – mondta a walesi ügynöke, Jonathan Barnett a goal.com-nak adott interjújában.

„A Tottenham és Bale között továbbra is remek a kapcsolat, csak a sajtó próbál feszültséget kelteni, de valójában minden rendben. Ugyan arra számítottunk mindketten, hogy több játéklehetőséget kap majd, a dolgok egyelőre nem így alakultak” – tette hozzá.

Bale-t 2020 nyarán szerezte meg kölcsönben a Tottenham, amely csak fizetésének egy részét állja. A 31 éves walesi támadó ez idáig 16 meccsen lépett pályára a 2020–2021-es idényben a londoniaknál, és négy gólt szerzett, gólpassz nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik