Tottenham: a középpályás távozni akar; irány Barcelona vagy Madrid?

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.20. 20:11
null
Úgy tűnik, Ndombelét már nem láthatjuk Spurs-mezben (Fotó: AFP)
Tanguy Ndombele, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának középpályása távozni akar, mert értesült arról, hogy a Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München is érdeklődik iránta.

 

A 24 éves középpályás 2019 nyarán érkezett a Tottenhambe, ahol Mauricio Pochettino irányítása alatt remekül teljesített, s hamar a szurkolók egyik nagy kedvence lett. Most ez könnyen megváltozhat, hiszen Nuno Espírito Santo menedzser úgy véli, jobban koncentrál arra, hogy távozzon, mint az edzésekre.

Jack Pitt Brooke, a The Athletic egyik újságírója a következőket mondta a helyzetről.

„Szerintem már nem akar a Spursben játszani. Már be is nyújtotta átigazolási kérelmét a vezetőségnek. A legnagyobb probléma az, hogy irreális elvárásai vannak. Úgy értesültem, hogy Ndombele hallott az átigazolási pletykákról, melyek szerint a Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München is érdeklődik iránta, de a két spanyol csapatnak egyáltalán nincs arra pénze, hogy szerződtesse. Nagyon nehéz lesz kierőszakolnia ezt a transzfert.”

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is megerősítette, Ndombele el akarja hagyni a Spurst, így a klub most azon van, hogy a következő 12 napban eladja a franciát.

 


 

A Tottenham nincs könnyű helyzetben, hiszen Ndombele mellett a csapat legnagyobb klasszisa, Harry Kane is távozna Londonból – s angol sajtóértesülések szerint meg sem állna az Etihad Stadiumig.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik