Tévez már a nyáron távozni szeretett volna

Vágólapra másolva!
2010.12.13. 12:42
null
<p>Tévez állítólag nincs rossz viszonyban </p><p>Mancinivel (Fotó: Action Images)</p>
Carlos T&eacute;vez saj&aacute;t maga is elismerte, hogy t&aacute;vozni szeretne a Manchester Citytől. Az argentin j&aacute;t&eacute;kos k&ouml;zlem&eacute;ny&eacute;ben az okokr&oacute;l is besz&eacute;lt: szerinte m&aacute;r nincs vissza&uacute;t, mindenk&eacute;ppen v&aacute;ltani akar.

A Manchester City korábban hivatalos közleményben osztotta meg a nagyérdeművel, hogy Carlos Tévez kérte a klubvezetőségtől, hogy a téli átigazolási szezonban távozhasson Manchesterből. Azóta az argentin támadó is megszólalt az ügyben.

„Elismerem, hogy kértem a Manchester City elnökétől, hogy tegyen átadólistára. Szükségem van arra, hogy kicsit rendet tegyek a fejemben, ez nagyon fontos lenne a pályafutásom szempontjából" – áll az argentin támadó hivatalos közleményében.

Tévez elhatározásán azután sem változtatott, hogy a klub kijelentette: nem hajlandó eladni egyik legnagyobb értékét.

„Az érzéseim nem változtak, és nagyon sajnálatosnak tartom, hogy idáig jutottunk. De ez olyan dolog, amit már nagyon régóta érzek, s rengeteg órát töltöttem azzal, hogy átgondoljam a szituációt."

Tévez szavait alátámasztja a tény, hogy már a nyáron szerette volna elhagyni a csapatot, de már akkor sem akarták teljesíteni a kívánságát. Mostani elhatározását tehát jó ideig érlelte magában az argentin klasszis.

„Már a nyáron távozni szerettem volna, de még meggyőztek, hogy maradjak. Sajnos, az érzéseim azóta sem változtak meg" – vélekedett Tévez, aki szerint a City menedzsmentje megpróbálja más megvilágításban mutatni a történteket, mint ahogy az valójában megesett.

kerdes=Ön elengedné egyik legjobb játékosát, ha távozni szeretne? |opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas
cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd

„A kapcsolatom egyes vezetőkkel annyira megromlott a klubnál, hogy már nem lehet megmenteni. Ők is tudják, mert már elmondtam nekik. Azt azonban mindenképpen tisztázni szeretném, hogy semmilyen személyes problémám sincs Roberto Mancinivel."

Az argentin támadó végül mindenképpen szerette volna kiemelni, hogy döntését egyedül ő hozta meg, senki sem befolyásolta a környezetében. Tévez visszavonulását is kilátásba helyezte, ha a Manchester City nem engedi el.  Remélhetőleg erre azért nem kerül sor...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik