John W. Henry, a Liverpool tulajdonosa mindenkitől bocsánatot kért (Fotó: AFP)

 

 
Ennyi volt? – Szöllősi György jegyzete
Wall Street a spájzban – Csurka Gergely publicisztikája
A Szuperligával kapcsolatos híreinket itt olvashatja!

„Szeretnék bocsánatot kérni az összes Liverpool-szurkolótól a történtekért, ami az elmúlt 48 órában történt. Ezért egyedül én vagyok a felelős. Ezt sosem fogom elfelejteni  – mondta a klubtulajdonos, John W. Henry.A szurkolók támogatása nélkül nem lehet létrehozni a projektet. Mi hallottunk titeket, én hallottalak titeket.”

John W. Henry nemcsak a szurkolóktól, hanem az egész stábtól is bocsánatot kért.

„Bocsánatot kérek Jürgen Klopptól, a játékosoktól és mindenkitől, aki keményen dolgozik azért, hogy szurkolóink büszkék legyenek a Liverpoolra. Nekik semmilyen felelősségük nincs ebben a döntésben. Az egyedüli hibás én vagyok. ”

Tévedése ellenére a klubtulajdonos szeretné folytatni a Liverpoolnál megkezdett munkát.

„Tudom, hogy az egész liverpooli stábban megvan a kellő tapasztalat és elszántság, ami a bizalom visszaszerzéséhez szükséges. Keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy a Liverpool fejlődhessen. A munkánk nem ért véget. Remélem, megértitek, hogy a tévedéseink ellenére mindig a klub érdekeit tartjuk szem előtt.”

„A pandémia megmutatta, hogy mennyire fontosak a szurkolók a sport számára. Ezt mutatja minden üres stadion. Nagyon nehéz év volt ez nekünk, ugyanakkor fontos, hogy a Liverpool rajongói összetartsanak, és elszántak maradjanak. Ígérem, elkövetek mindent, ami ehhez szükséges” – zárta mondandóját a Liverpool tulajdonosa.