Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images)

 

„Néha át kell esni az ilyen nehéz időszakokon, hogy kiderüljön, kik vannak mellettem. Nem esik nehezemre kimondani, hogy a karrierem rossz úton haladt, de nincs idő búslakodásra. Az élet megy tovább, számomra pedig jó lecke volt. Amikor a hegy legtetején vagyunk, sokszor nem látjuk, mi van alattunk. Most viszont már fel vagyok készülve bármire. Fontos tanulság volt ez számomra, hiszen korábban soha nem éltem át ilyen nehézségeket. Most már jobb ember vagyok” – mondta Cristiano Ronaldo a Sport TV+-nak.

Új klubjáról és a szaúdi bajnokságról is nyilatkozott az ötszörös aranylabdás portugál sztár, aki többek között arról beszélt, hogy a szaúdi egy nagyon kompetitív liga, s ha folytatják a terveket, néhány éven belül a világ legerősebb bajnokságai között tarthatják számon.

A 38 éves klasszis támadó remekül kezdett a szaúdi élvonalban, nyolc mérkőzésen kilenc gólt szerzett az Al-Naszr színeiben, a bajnokságban a második helyen áll csapatával.

C. Ronaldo legközelebb csütörtök (ma) este bizonyíthat a portugál válogatottban, hiszen Roberto Martínez csapata Liechtenstein ellen játszik Eb-selejtezős mérkőzést Lisszabonban.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ
C-CSOPORT
20.45:
Olaszország–Anglia (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
20.45: Észak-Macedónia–Málta
H-CSOPORT
16.00:
Kazahsztán–Szlovénia (Tv: Spíler2)
20.45: Dánia–Finnország (Tv: Arena4)
20.45: San Marino–Észak-Írország
J-CSOPORT
20.45: Portugália–Liechtenstein (Tv: Spíler2)
20.45: Szlovákia–Luxemburg
20.45: Bosznia-Hercegovina–Izland