Spurs: Kane játszhat a Man. City ellen hétvégén, de akar-e?

Vágólapra másolva!
2021.08.10. 11:39
null
Kane jövője bizonytalan a Tottenhamnél (Fotó: AFP)
A Tottenham Hotspur menedzsere, Nuno Espírito Santo állítása szerint Hary Kane bevethető lesz a vasárnapi Manchester City elleni Premier League-mérkőzésen.

 

Korábbi sajtóhírek arról számoltak be, hogy az angol válogatott csatára elvágyódik a Tottenhamből, s pont a Manchester City érdeklődéséről lehetett hallani. A Tottenham menedzsere mindenképp marasztalná a csapat legjobbját.

„Az összes játékosunk, aki napról napra edz, bevethető állapotban lesz vasárnap” – mondta a portugál szakember.

Természetesen szó esett arról is, mit tartogat a jövő Kane számára a klubnál.

„Először is le kell ülnünk, s átbeszélnünk az egészet. Ez ma fog megtörténni, reméljük, hogy meg tudjuk oldani a szituációt. Ezt közösen kell megoldanunk egy szép diskurzus közepette, minden opciót figyelembe véve” – tette hozzá a menedzser.

Néhány nappal ezelőtt Pep Guardiola is megszólalt Harry Kane kapcsán – a katalán tréner szerint amennyiben a Tottenham nem hajlandó tárgyalni a klasszis támadóról, a Man. Citynek nem lesz esélye megszerezni, de természetesen szívesen fogadnák a klubnál.

A Citynek már így is van egy nagy fogása a nyári átigazolási piacon: Jack Grealish. A támadó középpályás 2027 nyaráig írt alá a Premier League címvédőjéhez, és brit transzferrekordnak megfelelő 117.5 millió euróért váltott klubot.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik