Serie A: „Chelsea? MU? Dybala inkább az Arsenalt választaná”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.31. 16:08
null
Paulo Dybala szívesebben játszana az Arsenalban, mint a Chelsea-ben vagy az MU-ban (Fotó: Reuters)
Maurizio Zamparini, a Serie A-ban szereplő Palermo labdarúgócsapatának elnöke elmondta, Paulo Dybala, az együttes 21 éves argentin tehetsége – akit több európai klub is szeretne szerződtetni – szívesebben játszana az Arsenalban, mint a Chelsea-ben vagy a Manchester Unitedben. Zamparini azt is elárulta, hogy a Juventus és az Arsenal már hivatalos ajánlatot is tett a játékosért.



„A Juventus és az Arsenal már hivatalos ajánlatot tett Paulo Dybaláért” – mondta Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke.

„Pierpaolo Triulzi, a játékos ügynöke pénteken meg is érkezik Olaszországba, hogy megbeszéljük a további részleteket, ám ahogy mondtam, negyvenmillió eurót kérek Dybala játékjogáért.”

„Dybala elmondta, szívesen maradna a Serie A-ban, ám ha a Premier League-be távozik, akkor valószínűleg az Arsenalt választaná, mivel nagyon tetszik neki Arsene Wenger csapatának játékstílusa.”

A 21 esztendős argentin tehetséget a Juventus és az Arsenal mellett a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is szeretné szerződtetni.

Dybala ebben a szezonban 27 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Palermo színeiben, összesen 12 gólt szerzett, és 7 gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik