Redknapp szerint bajnok lehet a Tottenham

Vágólapra másolva!
2010.07.22. 12:15
Harry Redknapp, az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur menedzsere a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elmondta, bajnokságot akar nyerni csapatával, és bár ehhez még szüksége lesz erősítésre, egyáltalán nem tartja lehetetlennek, hogy megelőzzék az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United triót.

„Bő keretünk van, de úgy érzem, hogy még szükségünk lenne két-három játékosra, akikkel a gyengébb csapatrészeket is meg tudnánk erősíteni" – mondta Harry Redknapp, aki szerint a Tottenham a bajnoki címet is megnyerheti.

Redknapp csúcsra tör (Fotó: Action Images)
Redknapp csúcsra tör (Fotó: Action Images)

„Az elmúlt idényben elért negyedik helyünk nagyszerű eredmény, de úgy gondolom nem szabad megelégednünk ennyivel, mert jó esélyünk van arra, hogy állandó helyet harcoljunk ki a legjobb négyben. Sőt, szeretnénk bajnokok lenni, úgy érzem ez nem lehetetlen" – nyilatkozta a 63 éves menedzser.

Redknapp szerint igazán nagy áttörést – szakmai és gazdasági szempontból egyaránt – az hozhat a Tottenham számára, ha bejutna a Bajnokok Ligájába. A szakember ugyanakkor tisztában van azzal, hogy a BL-szerepléshez még erősebb keretre van szüksége, éppen ezért sajnálja, hogy nem sikerült megszereznie a Chelsea-t elhagyó Joe Colet-t, aki a Liverpool ajánlatát fogadta el.

A Tottenham kerete a nyári átigazolási szezon során eddig nem sokat változott, az eddigi egyetlen jelentős erősítést a 21 éves brazil védekező középpályás, Sandro érkezése jelentheti az Internacionaltól, a Spurs 10 millió eurót fizetett érte. Az igazán nagy dobást azonban egy másik brazil, Luís Fabiano megszerzése jelentené, a dél-afrikai vb-n három gólt szerző Sevilla-csatárt régóta csábítja Redknapp, és múlt héten már a támadó is úgy nyilatkozott, el tudja képzelni, hogy a londoniaknál folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik