PL: Wilshere rajong Mourinhóért, de most biztosan nem lesz a játékosa

Vágólapra másolva!
2020.11.11. 10:24
null
A jelenleg klub nélküli középpályás az Arsenal és a Tottenham rivalizálása miatt nem írna alá (Fotó: AFP)
A jelenleg klub nélküli Jack Wilshere nagyra tartja Jose Mourinhót, ám az Arsenal és a Tottenham Hotspur ősi rivalizálása miatt kizárta annak a lehetőségét, hogy most a portugál futballedző csapatához igazoljon.

 

„Szeretem Mourinhót, szerintem hihetetlen edző, de nem tehetem. Ők sem szerződtetnének, de én sem tudnám megtenni – mondta a 34-szeres angol válogatott középpályás. – Engem az Arsenal nem rúgott ki, és nem maradtak rossz érzések, miután eljöttem. A klub hosszabbítást ajánlott, csak ki akartam próbálni valami mást. Én az Arsenal embere vagyok.”

A 28 éves futballista 197 mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban és két FA-kupát nyert a klubbal, melytől 2018-ban igazolt át a West Ham Unitedhez. Utóbbi együttessel októberben állapodott meg a szerződése felbontásáról, így jelenleg szabadon igazolható.

Wilshere az interjúban azt is elmondta, hogy nem akarja elkapkodni a döntést a következő klubjáról. Fontos számára, hogy olyan gárdát találjon, melyben számítanak rá, s azt is megjegyezte, hogy kész eligazolni Angliából és külföldön folytatni karrierjét, melyet számos sérülés nehezített az évek során.

A Mourinho által irányított Tottenham és a hozzá hasonlóan észak-londoni Arsenal rivalizálása több mint egy évszázadra tekint vissza, s nagyon ritka, hogy egy játékos egyik csapattól a másikhoz igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik