PL: visszavonták Szon Hung Min Everton elleni piros lapját

Vágólapra másolva!
2019.11.05. 19:28
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) hivatalos közleménye szerint visszavonták a Tottenhamben futballozó Szon Hung Min piros lapját, így a dél-koreai középpályásnak egyetlen meccset sem kell kihagynia.

Mint ismert, Szon Hung Min az Everton elleni angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen hátulról becsúszva próbálta szerelni André Gomest, aki rendkívül súlyos bokatörést szenvedett.Szon Hung Min az Everton elleni angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen hátulról becsúszva próbálta szerelni André Gomest, aki rendkívül súlyos bokatörést szenvedett.

A játékvezető akkor azonnal felmutatta a piros lapot a szélsőnek, ám a találkozót követően a Tottenham fellebbezett a döntés ellen.

Mégsem vár eltiltás Szonra (Fotó: AFP)
Mégsem vár eltiltás Szonra (Fotó: AFP)

Az FA most hivatalos közleményben adta hírül, egy független bizottság kivizsgálta az esetet, és úgy ítélték meg, bár a játékvezető szerint Szon veszélyeztette ellenfele testi épségét, a játékos belépője nem tekinthető veszélyesnek, így eltörölték a dél-koreai piros lapját.

Az ijesztő sérülést szenvedő André Gomest azóta megműtötték, és mivel az operáció nagyon jól sikerült, már ki is engedték a kórházból, mi több, teljes felépüléssel számolhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik