PL: újabb igazolás, brazil védekező középpályással erősít a Nottingham

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.17. 09:31
null
Danilo hat és fél éves szerződést kötött az újonccal (Fotó: Twitter/Nottingham Forest)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest 20 millió euróért megvásárolta a Palmeirastól Danilót – jelentette be a hivatalos oldalán az angol klub.

 

Újabb játékos szerződtetett a Nottingham Forest. Danilo a Palmeirastól érkezik a Premier League-újonc együtteshez. A Transfermarkt adatai alapján a brazil védekező középpályásért 20 millió eurót fizetett az angol klub, a szerződése hat és fél évre, 2029 nyaráig szól.

Danilo minden sorozatot figyelembe véve már 141 mérkőzésen játszott a Palmeirasban, kétszer nyert Libertadores-kupát, emellett bajnoki címet is ünnepelhetett.

A 21 éves játékost nagy tehetségnek tartják a posztján, több európai klub is szerette volna a soraiban tudni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy valóra válthatom azt az álmomat, hogy a Premier League-ben játszhatok és a Nottingham Forestben. Megismertem egy kicsit a klub történetét, és láttam, hogy két európai kupát is nyert. Beszéltem Gustavo Scarpával is (a klub korábbi, szintén brazil igazolása – a szerk.), aki elmondta, hogy Nottingham nagyszerű város, és a Forestnek minőségi csapata van, igazán jó stábbal. Igyekszem a legjobbamat nyújtani a pályán, hogy pozitív eredményeket érjek el és izgatottan várom a kezdést, valamint az új csapattársaimmal való találkozást” – nyilatkozott a Nottingham honlapjának Danilo.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik