PL: Rooney nem szeretné, ha valóra válna az Everton-szurkolók rémálma

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.03.22. 10:36
null
Rooney (balra) reméli, a Manchester City megelőzi a Liverpoolt (Fotó: AFP)
Wayne Rooney, az Everton és a Manchester United korábbi labdarúgója nem tudná elviselni, hogy bajnokként lássa a Liverpoolt.

 

 

A jelenleg az észak-amerikai bajnokságban (MLS), a washingtoni D.C. Unitedben játszó 120-szoros angol válogatott támadó szerint az, hogy jelenleg a Manchester City és a Liverpool küzd a trófeáért, jó indok arra, hogy ne legyen otthon.

„Remélem, a végén a Manchester City képes lesz megelőzni a Liverpoolt, mert nem tudnám elviselni, ha utóbbi lenne a bajnok. Ez minden Everton-szurkoló rémálma” – fogalmazott a talksport.com portálnak a 33 éves futballista.

Hozzátette, emlékszik még arra, amikor a Liverpool 2005-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, és mivel azóta nem szerezett nagy trófeát, még mindig mindenki arról a sikerről beszél.

„Remélem, ez további tíz-tizenöt évig így lesz" – mondta Rooney, aki a városi rivális Everton színeiben mutatkozott be a Premier League-ben, majd 2004 és 2017 között 559 mérkőzésen a Liverpool másik nagy ellenfele, a Manchester United mezét viselte, mielőtt az elmúlt idényben – az Egyesült Államokba igazolása előtt – visszaszerződött első klubjához.

A Liverpool legutóbb 29 éve nyerte meg az angol első osztály küzdelmeit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik