PL: Redknapp Morgant követelte a válogatottba! Mi a bökkenő?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.05. 16:02
A korábban több Premier League-ben szereplő klubot irányító Harry Redknapp szerint Wes Morgannek, a listavezető Leicester City játékosának helye lenne az angol válogatott Európa-bajnoki keretében, azt azonban nem tudta, hogy ez egy bizonyos okból kifolyólag nem valósulhat meg.

Rájár a rúd Harry Redknappre mostanában: a jordániai labdarúgó-válogatottat két mérkőzés erejéig átvevő tréner hiába nyerte meg a Banglades elleni összecsapást 8–0-ra, az Ausztrália ellen elszenvedett 5–1-es vereség miatt Jordánia lemarad a 2018-as világbajnokságról, most pedig a The Telegraph hasábjain írt hatalmas butaságot a menedzser.az Ausztrália ellen elszenvedett 5–1-es vereség miatt Jordánia lemarad a 2018-as világbajnokságról, most pedig a The Telegraph hasábjain írt hatalmas butaságot a menedzser.

Redknapp írásában azt boncolgatja, hogy az angol bajnokságban éllovas Leicester City egyik kulcsemberének, Wes Morgannek feltétlenül helyet kellene szorítani az angol válogatott Eb-keretében. Idáig semmilyen gond nincsen, Morgan teljesítménye alapján valóban esélyes lenne az Európa-bajnoki szereplésre.

A fő probléma, amit az angol menedzser a jelek szerint nem tudott: Morgan 25-szörös jamaicai válogatott, ezért esélytelen, hogy bekerüljön az angol nemzeti csapatba. Nem meglepő módon a cikk megjelenését követően ízekre szedték Redknappet, jelenleg egész Anglia a 69 esztendős szakemberen nevet.

Nem ő az első egyébként, aki ekkora hibát követett el, korábban a francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps is egy olyan játékost figyeltetett meg, akiről csak később tudta meg, hogy már pályára lépett más nemzet mezében.

Redknapp a Bournemoutht, a West Ham Unitedet, a Portsmoutht, a Southamptont, a Tottenham Hotspurt és a Queens Park Rangerst irányította korábban, 2010-ben a szezon menedzserének is megválasztották a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik