PL: a Newcastle-ben köthet ki az Arsenal egykori kapitánya

T. B.T. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.30. 13:53
null
Aaron Ramseyhez nem ragaszkodnak Torinóban (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Newcastle, a West Ham és az Everton is érdeklődik a Juventus játékosa, Aaron Ramsey iránt, akit már januárban ingyen elengednének a torinóiak.


Az Arsenal egykori csapatkapitánya, Aaron Ramsey 2019 júliusában, szerződése lejártával csatlakozott a Juventushoz, s bár egy bajnoki címet bezsebelt a csapattal, összességében nem váltotta meg a világot teljesítményével. A rendkívül sérülékeny walesi középpályásra a torinóiak régi-új trénere, Massimiliano Allegri csak elvétve számít, 4 mérkőzésen mindössze 106 percnyi játékidőt kapott.

A hírek szerint Ramseytől megszabadulnának Torinóban, olyannyira, hogy már januárban ingyen elengednék, pedig a szerződése 2023 nyaráig érvényes.

Az Eurosport azt írja, a Premier League-ből több csapat élne a lehetőséggel, hogy mentőövet dobjon a 30 éves középpályásnak. A Sun értesülései szerint a Newcastle, a West Ham és az Everton is sorban áll Ramseyért, aki a több játéklehetőség reményében újra Anglia felé veheti az irányt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik