PL: „Nagy a fejem, cápafogam van, és akkor mi van?!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.15. 10:34
Elképesztően kezdte a 2018–2019-es idényt a Watford és Troy Deeney az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). Az angol csatár négy meccsen két gólnál és egy gólpassznál jár, csapata pedig a harmadik a tabellán, hibátlan mérleggel.

A remek teljesítmény pedig többek közt a játékosok önbizalmának köszönhető. És önbizalommal bőven el van eresztve Deeney, aki állítja, senkinek a véleményével nem foglalkozik.

Troy Deeney nem tartja magában a véleményét… (Fotó: AFP)
Troy Deeney nem tartja magában a véleményét… (Fotó: AFP)

„Rengetegen várnak arra, hogy megmondják nekik, milyen tökéletesek. Kit érdekel mások véleménye? A lényeg, hogy boldog legyél, semmi más nem fontos. Itt vagyok én példának. Rengeteg hibám van. Hatalmas a fejem, a fogaim úgy néznek ki, mint egy cápáé. És akkor mi van? Engem nem érdekel, mert boldog vagyok…” – mondta a The Timesnak az angol csatár.

„Elismerem, nem könnyű velem. Ha iszom, akkor én nem egy-két sört iszom, hanem tizenötöt… És ha ennyit ittál, már fel vagy húzva, egyértelmű, hogy elmész, és megeszel egy kebabot. Mégse ehet ilyenkor vegán burgert az ember…” – tette hozzá a csatár, aki zárásként elmondta, az áttörést az hozta meg, mikor távozott a Watfordtól Walter Mazzarri, mert ő az olasz miatt másfél évig utálta a futballt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik