Kép: luxusautóval csapódott falnak a londoniak csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 11:00
null
A fal állította meg a Lamborghinit (Forrás: Daily Mail)
Diafra Sakho, a Premier League-ben szereplő West Ham United csatára hétfőről keddre virradó éjszaka összetörte 200 ezer font értékű Lamborghinijét. A futballista Kelet-Londonban egy ház falának csapódott, és egy másik autóban is kárt tett, de az ütközést sértetlenül megúszta.

 

 

A 26 éves szenegáli támadó a balesetet követően a Twitteren nyugtatta meg rajongóit, hogy nem esett baja.

„Elnézést kérek attól, akit megijesztett az eset. Rendben vagyok, hála Istennek” – írta. Később megköszönte a sok támogató üzenetet, és megerősítette, hogy az ütközésben senkinek nem esett baja. A balesetről a szintén megsérülő Mini Cooper tulajdonosa, Sophie Engstrom is közölt képeket. A lány állítólag munkakapcsolatban állt a West Ham Uniteddel.

(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
A Mini Cooper sem úszta meg (Forrás: Daily Mail)
A Mini Cooper sem úszta meg (Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)

A francia Metztől 2014-ben szerződtetett Diafra Sakho a 2015–2016-os szezonban 12 angol bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett. November végén sérülést szenvedett, visszatérése a közeljövőben várható.

Különös egybeesés, hogy két nappal korábban az NB I-ben szereplő Ferencváros két labdarúgója, Varga Roland és Busai Attila szenvedett hasonló autóbalesetet. Erről bővebben itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik