Mikel Arteta továbbra is dolgozik, igaz csak a számítógép mellől (Fotó: AFP)

 

Az Arsenal csütörtökön erősítette meg, hogy Arteta is elkapta a koronavírust, azóta viszont már maga a tréner is jelentkezett, a Twitteren közzétett üzenetben mondott köszönetet a bátorító szavakért és a jókívánságokért. Megjegyezve, hogy jól érzi magát, nincsenek súlyos tünetei és azt kívánja, minél kevesebben fertőződjenek meg. 

Most a felesége, az egykori spanyol szépségkirálynő, Lorena Bernal az Instagramon számolt be férje hogylétéről a követőik számára. Elárulta, férje továbbra is jól érzi magát, mint a videóból kiderül, még a pálya mellett is simán ott lenne ilyen tünetekkel, ha nem a koronavírusról lenne szó. 

„Tudom, sokakat érdekel, hogy mi a helyzet. A férjem rendben van, jól érzi magát. Az igazság az, hogy ilyen tünetekkel normál esetben egy percre sem állt volna meg, még mindig a pálya mellett lenne.”

Bernal elárulta, Arteta jelenleg is dolgozik, meccseket néz, elemez, taktikákról, edzéstervekről értekezik a kollégáival, és összességében azon munkálkodnak, hogy a Premier League kényszerű leállása után minél zökkenőmentesebben térjenek vissza a játékosok és a szakemberek is a meccsrutinba.