PL: Koeman nem nyugszik, fiatal hollandokat szerződtetne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 18:29
Ronald Koeman, az angol Premier League harmadik helyén álló Southampton labdarúgócsapatának menedzsere csütörtöki sajtótájékoztatóján elárulta, azt tervezi, hogy holland fiatalokat kutat fel és csábít a szigetországba.

„Több fiatalt játékost is szemmel tartunk. A klubnak az a filozófiája, hogy a fiatalokra építsünk, és Hollandiában nagyon sok tehetséges játékos van. Tudják a nyelvet, és gyorsan alkalmazkodnak a Premier League-hez. Tisztában vagyok vele, hogy a holland bajnokság nem tartozik Európa legerősebbjei közé, de ezek a srácok nagyon gyorsan fejlődnek, csak meg kell kapniuk a folyamatos játéklehetőséget. Hollandiában fantasztikus akadémiáink vannak, ám sokan hamar elhagyják az országot, ennek ellenére számos kiváló tehetséges focista van, és ami a legfontosabb, számukra a csapat az elsődleges, nincs egyénieskedés" – mondta Koeman.

Az 51 éves menedzser kitért a Crystal Palace elleni hétvégi összecsapásra is.

„Természetesen a PL a legfontosabb számunka, ám a szombati FA-kupa meccsen is nyerni szeretnénk. Nem gondolkodom sok módosításon, a legerősebb csapatot küldöm a pályára. A játékosok pihenőt kaptak a héten, és mindenki frissen, jó formában érkezett vissza, úgyhogy szerencsés helyzetben vagyok."Koeman.

Az 51 éves menedzser kitért a Crystal Palace elleni hétvégi összecsapásra is.

„Természetesen a PL a legfontosabb számunka, ám a szombati FA-kupa meccsen is nyerni szeretnénk. Nem gondolkodom sok módosításon, a legerősebb csapatot küldöm a pályára. A játékosok pihenőt kaptak a héten, és mindenki frissen, jó formában érkezett vissza, úgyhogy szerencsés helyzetben vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik