PL: Koeman és Koeman követheti az argentin trénert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.15. 14:38
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint Ronald és Erwin Koeman veheti át az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton irányítását, miután Mauricio Pochettino a Tottenhamhez távozott.

Az előző hírek arról szóltak, hogy a Barcelona korábbi legendás hátvédjével, Ronald Koemannal elakadtak a tárgyalások, ám a legfrissebb fejlemények szerint mégis közös nevezőre jutnak a felek.Ronald Koemannal elakadtak a tárgyalások, ám a legfrissebb fejlemények szerint mégis közös nevezőre jutnak a felek.

Sőt, a korábban az Ajaxot, a Benficát, a PSV-t, a Valenciát, az Alkmaart és a Feyenoordot is irányító szakembert bátyja, a magyar válogatott volt korábbi szövetségi kapitánya, Erwin Koeman is követheti Angliába, és a testvérpár a jövőben közösen vezetheti a Premier League-ben szereplő klubot, amely a Tottenhamhez távozó Mauricio Pochettino utódját – vagy éppen utódjait – keresi.

A Koeman testvérek ügyeit intéző Kees Ploegsma megerősítette a Southampton érdeklődését. A „szentek” a hírek szerint Ronaldot szeretnék menedzsernek, a legutóbb az RKC Waalwijk élén dolgozó Erwint pedig a segítőjének.

A szigetországi sajtó úgy tudja, a holland szakemberek kinevezésére 48 órán belül sor kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik