PL: „Kijelenthetjük, hogy Pogba megbukott a Man. Unitedben”

Vágólapra másolva!
2020.04.06. 15:06
null
Valóban jobb lenne Grealish az MU-ban, mint Pogba? (Fotó: Twitter/Goal)
A Manchester Unitedet már többször összeboronálták az Aston Villa csapatkapitányával, Jack Grealishsel. A birminghami klub korábbi labdarúgója, Andy Gray szerint az MU-nak el kellene adnia Paul Pogbát, s a 24 esztendős angol középpályással pótolni őt – írja a goal.com.

Jack Grealishnek nagy szerepe volt abban, hogy a tavalyi idényben az Aston Villa feljutott a Premier League-be, ráadásul a tehetséges játékos a legnagyobbak között is jól teljesített, amíg határozatlan időre fel nem függesztették az angol bajnokságot – hét gólt szerzett és hat gólpasszt adott 26 PL-mérkőzésén.

Az MU menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is csak dicsérte Grealisht, amikor az Aston Villa 2–2-es döntetlent ért az Old Traffordon – a vendégek csapatkapitánya nem akármilyen gólt lőtt a meccsen.

GREALISH ZSENIÁLIS GÓLJA AZ MU ELLEN

Korábban rengeteg sajtóhír számolt be arról, hogy Paul Pogba nem érzi jól magát Manchesterben, szívesen távozna akár a Juventus, akár a Real Madrid kedvéért. A francia középpályás a jelenlegi idényben sérülésekkel is bajlódott, azonban ez sem lehet kifogás arra, hogy évek óta nem azt a teljesítményt nyújtja, amelyet elvártak volna tőle.

Ezen a véleményen van Andy Gray, az Aston Villa korábbi támadója is. Szerinte nem is kérdés, hogy a Manchester Unitednek túl kellene adnia Pogbán, s Grealishsel pótolni őt.

„Ha el tudnám adni Pogbát százmillió fontért, és a helyére hozhatnám Grealisht hetvenmillióért, azonnal megtenném. Számomra ez nem kérdés” – mondta Gray.

„Kijelenthetjük, hogy Pogba megbukott a Manchester Unitedben. Sokan kérdezik, hogy ez az ő hibája vagy a sérüléseké? Én azt gondolom, mindkettő benne van. Nem ismerem őt, ezért nem szeretnék ítélkezni fölötte, én csak arról beszélek, amit a pályán láttam tőle, az pedig nagyon kevés” – fogalmazott kritikusan a szakértő.

„A Real Madridba talán beillene, ráadásul az ügynöke is hajlana a spanyol főváros felé” – tette hozzá az Aston Villa korábbi támadója.

Grealishsel kapcsolatban a legnagyobb kérdés talán az, mennyire lesz fegyelmezetlen pályafutása során. A labdával nagyszerűen bánik, s a csapat igazi vezére is tud lenni, azonban a pályán kívül képes botrányos helyzetekbe keveredni – legutóbb az Aston Villa pénzbüntetéssel sújtotta, miután egész éjjel bulizott, majd három autóba hajtott bele, órákkal azután, hogy otthonmaradásra buzdította követőit Twitteren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik