PL: James karanténba vonult, nem játszhat a nyitányon

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.13. 15:12
null
A legnagyobb fejtörést James Rodríguez hiánya okozhatja Rafa Beníteznek (Fotó: AFP)
Az Everton menedzsere, Rafa Benítez sajtótájékoztatón árulta el, hogy öt labdarúgó, köztük a sztárjátékos, James Rodríguez nem szerepelhet a csapat idei első angol élvonalbeli (Premier League) mérkőzésén, mivel koronavírus-fertőzés gyanúja miatt karanténba vonultak.



Pénteken sajtótájékoztatót tartott Rafa Benítez, az Everton menedzsere, aki elmondta, hogy koronavírus-fertőzés gyanúja miatt öt futballistájára nem számíthat az idei első Premier League-mérkőzésükön, a Southampton ellen.

A legnagyobb fejtörést egyértelműen James Rodríguez hiánya okozhatja a menedzsernek, igaz, a másik négy játékos kilétét nem fedték fel a sajtótájékoztatón.

A 61 éves szakember ugyanakkor jó hírekkel is szolgált az Everton-szurkolóknak: a klub két sztárja, a sérüléséből frissen felépülő Dominic Calvert-Lewin, valamint a 2020-as tokiói olimpián a brazil válogatottal aranyérmet szerző Richarlison rendelkezésre állnak majd a „szentek" elleni szombati meccsen.

Benítez az olasz Carlo Ancelottit – aki a Real Madridhoz távozott – váltotta a liverpooli együttesnél, amely az előző idényben a tizedik helyen végzett a Premier League-ben .

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik