PL: Írtam André Gomesnek, és válaszolt is – Szon Hung Min

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.07. 18:33
null
Szon üzenetben kért elnézést André Gomestől (Fotó: AFP)
Bizonyára sokan hallottak már André Gomes súlyos sérüléséről: a portugál középpályás lába az Everton Tottenham elleni meccsén tört el Szon Hung Min belépője után. Bár a sérülés nem közvetlenül a dél-koreai játékos belépője miatt történt (piros lapját már el is törölték), a Tottenham labdarúgója megkereste a liverpooli csapat labdarúgóját.


Mint ismert, Szon Hung Min az Everton elleni angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen hátulról becsúszva próbálta szerelni André Gomest, aki rendkívül súlyos bokatörést szenvedett. Szon a helyzet komolyságát látva összetört, az öltözőben is sokáig sírt, társai sem tudták megvigasztalni.

A Sky Sports oldalán az olvasható, a dél-koreai támadó azóta már üzenetben is elnézést kért a portugáltól.

„Írtam neki, mielőtt felszálltunk a repülőre, és válaszolt is. Még mindig nagyon-nagyon rosszul érzem magam emiatt. Nagyon sajnálom. A futball egy olyan sport, amelyben bármi megtörténhet, de ilyesmit senki sem szeretne látni. Szomorú vagyok amiatt, hogy ez megtörtént, és hogy érintett voltam benne. Nagyon kemény napok vannak mögöttem.”

„Azt írtam neki: »Minden jót neked, nagyon sajnálom, ami történt, a családod és a csapattársaid miatt is.«A körülöttem lévő emberektől nagyon erős üzeneteket kaptam, köztük a csapattársaimtól, a Tottenham és az Everton szurkolóitól is, valamint dél-koreaiak is üzentek. Nagyon hálás vagyok ezekért. Nagyon sajnálom a történteket, de a pályán már cselekednem kell, hiszen a csapatnak pozitív energiára van szüksége.”

Szon azt is elmondta, rengetegen üzentek neki az eset kapcsán, amiből – amennyire ebben a helyzetben lehet – szeretne előnyt kovácsolni.

„Minden szurkolónak azt üzenem, hogy nagyon köszönöm, hogy írt nekem. Természetesen nem könnyű ezt mondani, de hálás vagyok ezért, és rájöttem, milyen szerencsés vagyok. A pályán akarom visszafizetni ezt nekik. Ennyit tehetek. Gomest is meg akarom tisztelni azzal, hogy innentől még keményebben dolgozom.”

André Gomessel kapcsolatban további hír, hogy az Everton menedzsere, Marco Silva szerint talán még ebben az idényben is pályára léphet a portugál.

Szon a Tottenham hétközi Bajnokok Ligája-meccsén kétszer is betalált, de ünneplés helyett inkább a sérült Gomesnek üzent első gólja után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik