PL: Ilyen árak mellett egy csatárt sem veszünk – Guardiola

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.07.07. 14:53
null
Pep Guardiola szerint a Manchester City nincs olyan helyzetben, hogy sztárcsatárt igazoljon (Fotó: AFP)
A Premier League-ben címvédő Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola a korábbi híresztelések ellenére azt nyilatkozta a katalán TV3-nak, hogy klubja nem tervez csatárt szerződtetni a most zajló átigazolási időszakban.

Korábban arról szóltak a sajtóhírek, hogy a Manchester City Erling Haaland, vagy Harry Kane átigazolásával pótólná a klubtól tíz év után távozott Sergio Agüerót. Ennek ellenére a PL-címvédő vezetőedzője, Pep Guardiola a Sky Sports információi alapján azt mondta a katalán TV3-nak, hogy idén nyáron nem szerződtetnek új támadót.

Ilyen árak mellett egy csatárt sem veszünk. Egyszerűen lehetetlen, nem tudjuk előteremteni rá a pénzt. Mindenki számára világos, hogy a klubok többsége anyagi nehézségekkel küzd a koronavírus-járvány következtében – mi sem vagyunk kivételek” – mondta a katalán televíziónak.

Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – tette hozzá Guardiola.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik