PL: így üzentek az Arsenal játékosai megszúrt társuknak – fotó

Vágólapra másolva!
2022.10.30. 16:34
Ahogy mi is beszámoltunk róla, az Arsenal – jelenleg kölcsönben az olasz első osztályú Monzánál szereplő – játékosát, Pablo Marit a Milánóhoz közeli egyik bevásárlóközpontban késelték meg csütörtökön. A védőt pénteken megműtötték, majd vasárnap kiengedték a kórházból, írja az MTI.

A megkéselt Pablo Marit pénteken megműtötték. A spanyol védő nem volt életveszélyben, a hátát ért vágás nem érintett létfontosságú szerveket. A műtétre azért van szükség, hogy a sérült hátizmok minél kevésbé károsodjanak és így gyorsabban regenerálódjanak. Pablo Marit pénteken megműtötték. A spanyol védő nem volt életveszélyben, a hátát ért vágás nem érintett létfontosságú szerveket. A műtétre azért van szükség, hogy a sérült hátizmok minél kevésbé károsodjanak és így gyorsabban regenerálódjanak.

Az Arsenal játékosa a jelenlegi idényt kölcsönben a Serie A-ban szereplő Monzánál tölti, de az arsenalos társak üzentek neki a vasárnapi, Nottingham Forest elleni bajnokin szerzett góljuk után.


Klubja, a Monza tájékoztatása szerint a 29 éves játékos otthonában lábadozik tovább, miután pénteken műtéten esett át, és várhatóan két hónap kihagyás vár rá.

A hátvéd – aki az Arsenaltól kölcsönben szerepel a Serie A újoncánál – viszonylag szerencsésen megúszta a támadást, melynek következtében egy bolíviai pénztáros belehalt a sérülésébe.

A szupermarketben egy 46 éves férfi az egyik polcról kést vett magához, majd ismeretlen okból a közelében lévő vásárlókat kezdte szurkálni, és legkevesebb ötöt megsebesített.

Az olasz sajtó szerint a támadó egy mentális problémákkal küzdő ember volt, akit gyanúsítottként vett őrizetbe a rendőrség. A férfit egy volt labdarúgó, Massimo Tarantino hatástalanította, aki a Bologna, az Internazionale és a Napoli játékosa is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik