PL: hetedosztályú klub venné kölcsön Haalandot a vb idejére

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.11.14. 19:42
null
Erling Haaland biztosan nem számított erre, a hetedosztályból csábítják (Fotó: Getty Images)
Szokatlan ajánlattal rukkolt elő az angol hetedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ashton United: a klub hivatalos közleményben tudatta, hogy a világbajnokság ideje alatt szívesen lehetőséget biztosítana a Manchester City egyik legnagyobb sztárjának, Erling Haalandnak, hogy a katari tornára nem utazó csatár formában maradhasson.

Az Ashton United a közösségi felületein és a weboldalán számolt be a több szempontból is rendkívüli ajánlatról. A klub honlapja a magas kattintásszám és a forgalom miatt rövid időn belül lefagyott.

A csapat menedzsere, Michael Clegg a közleményben így nyilatkozott:

„Ennek az egésznek igenis van értelme. A Citynek nem lesznek meccsei, mi viszont segítenénk Erlingnek a kondíciója megtartásában. Sokkal több értelme van ennek, mintha golfozni menne hat hétig. Illene a csapatunkba, passzolna hozzá a támadófocink.”

Mint ismert, a norvég válogatott nem jutott ki a november 20-án kezdődő katari világbajnokságra, így Haaland is lemarad az eseményről.

Az Ashton jelenleg a 11. helyen áll a Northern Premier League Premier Division tabelláján úgy, hogy az mindössze 23 gólt szerzett az idényben.

A Manchester City egyelőre nem reagált a különös, 28 napra szóló ajánlatra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik