PL: Harry Kane már 32 angol csapat kapuját vette be

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.27. 13:38
null
Harry Kane már 32 Premier League-klub ellen szerzett gólt (Fotó: Getty Images)
Történelmet írva a Brentford elleni karácsonyi mérkőzésen szépítő Harry Kane újabb csapat kapuját vette be, így az angol válogatott csatár már 32 csapat ellen betalált a Premier League-ben.

Kétségkívül a Leicester City a kedvenc ellenfele a Tottenham Hotspur csatárának, Harry Kane-nek, aki az eddigi 19, „rókák" elleni mérkőzésén már 20 gólt szerzett, míg az Everton kapuját 15-ször, az ősi rivális Arsenalét pedig 14-szer vette be az angol válogatott támadó.

Harry Kane most újabb csapatot„avatott fel”, ugyanis a Boxing Dayen rendezett, Brentford elleni bajnokin is eredményes volt, ezzel már 32 különböző PL-gárda ellen szerzett gólt!

Kane korábban a Middlesbrough, a Nottingham Forest, a Queens Park Rangers, a Huddersfield, a Cardiff City, a Sheffield United, a Leeds, a Fulham, a Hull City, a Norwich, a Swansea, a Sunderland, a Wolverhampton, a Brighton & Hove, a Bournemouth, a Stoke City, a West Bromwich, a Watford, az Aston Villa, a Manchester City, a Burnley, a Chelsea, a Newcastle, a Liverpool, a Southampton, az Everton, a Leicester, a Crystal Palace, az Arsenal, a Manchester United és a West Ham ellen is szerzett már gólt az angol első osztályban.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik