PL: három első osztályú klub is érdeklődik Callum Styles iránt

2022.06.06. 10:17
null
Callum Styles harmadik meccsén lépett pályára a válogatottban Anglia ellen (Fotó: Szabó Miklós)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a háromszoros magyar válogatott játékos, Callum Styles elismerte, hogy az NB I bajnoka, a Ferencváros felvette vele a kapcsolatot. A védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó neve azonban felvetődött három, angol első osztályú (Premier League-) csapatnál is – írja a Dail Mail a Mirror cikkére hivatkozva.

A Premier League-be frissen feljutó Fulham, Bournemouth és Notthingham Forest szemet vetett Callum Stylesra. A 22 éves játékos egy korábbi interjújában elismerte, vannak érdeklődői Angliából, a hírek szerint a másodosztályból (Championship) feljutó csapatok mindegyike szeretné a soraiban tudni a 2022–2023-as idényre.

Styles a 82. percben, csereként lépett pályára a magyar válogatottban az Anglia elleni, 1–0-ra megnyert Nemzetek Ligája találkozón, így részese volt a szülőhazája elleni győzelemnek.

„Nagyon örülök, hogy a csapat tagja lehetek, és az angolok elleni győzelem hatalmas eredmény, sosem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni, egyszerűen elképesztő” – mondta Styles.

„Az ilyen tapasztalatok csak segítenek, ilyeneket klubszinten nem kaphatsz, az ellenfelek itt a világ elitjéhez tartoznak. A csapatunknak nagyon-nagyon jó játékosai vannak és a színvonal is magas, ez természetesen segíteni fog abban, hogy elérjem az álmomat és Premier League-játékos legyek.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek