PL: Haaland az utcán sétálgatott, MU-szurkolók kiabáltak neki – videó

Vágólapra másolva!
2022.09.09. 18:01
null
Haaland élvezi az életet Manchesterben (Fotó: AFP)
A Manchester City labdarúgója, Erling Haaland egyedül sétálgatott az utcán, amikor néhány Manchester United-szurkolóba botlott. A rajongók természetesen azonnal telefont ragadtak, s videóra vették a norvég csatárt. Tudtára adták, hogy a város rosszabbik felét választotta...

 

„Manchester rossz oldalára költöztél. Gyere a Unitedbe a következő idényben” – kiabálták a rajongók Haalandnak, aki annyit válaszolt: „Szeretnek itt engem!”

Valószínűleg nincs olyan MU-drukker, aki ne látná szívesen a városi rivális klasszisát. Azzal viszont nehéz egyetérteni, hogy a város rosszabbik felébe költözött a csatár: a Manchester City kerete jelenleg jóval erősebb a „vörös ördögökénél”.

 


 

Haaland júniusban igazolt a Borussia Dortmundból a Man. Cityhez, s brutálisan „berúgta az ajtót” a Premier League-ben – hat mérkőzésen tíz gólt szerzett az angol élvonalban,a góllövőlistát simán vezeti.

A hétvégén nem gyarapíthatja találatai számát – a 97. életévében elhunyt II. Erzsébet királynő emléke előtt tisztelegve nem rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket Angliában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik