PL: Guardiola elismerte, Zincsenko az Arsenalban folytatja

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.20. 12:16
null
Zincsenko hat év után hagyja el a Manchester Cityt (Fotó: AFP)
Korábban beszámoltunk róla, hogy egybehangzó sajtóértesülések szerint az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City mindenben megegyezett az Arsenallal Olekszandr Zincsenko átigazolása kapcsán. Ezt most a City spanyol menedzsere, Pep Guardiola is megerősítette a sajtótájékoztatóján.

„Jó volt tegnap Alexszel, mivel el tudtunk rendesen búcsúzni” – nyilatkozta a Manchester City sajtótájékoztatóján Pep Guardiola. A spanyol menedzser ezzel megerősítette a korábbi sajtóhíreket, melyek szerint Olekszandr Zincsenko, a City ukrán balhátvédje az Arsenalban folytatja pályafutását.

Guardiola kiemelte, hogy azért is fontosnak érezte, hogy személyesen búcsúzzon el Zincsenkótól, mert sem Strelingtől, sem Gabriel Jesustól nem tudott így elköszönni a nyári szünet miatt.

Az ukrán játékos pótlására a Manchester City a Brighton & Hove Albion hátvédjét, Marc Cucurellát szemelte ki. Fabrizio Romano olasz újságíró szerint a megegyezés a személyes feltételekről már majdnem megszületett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik