PL: gondok a Citynél – Guardiolának nem maradt csatára

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2020.09.26. 07:26
null
Jesus hétfőn még így ünnepelte a Wolverhampton elleni gólját – azóta kiderült, hogy megsérült (Fotó: AFP)
Az argentin Sergio Agüero után a Manchester City labdarúgócsapatának brazil csatára, Gabriel Jesus is megsérült.

 

Gabriel Jesus szerezte a Manchester City harmadik gólját hétfőn, a Wolverhampton Wanderers otthonában 3–1-re megnyert bajnoki meccs 95. percében, majd az AFC Bournemouth elleni, hétközi, 2–1-remegnyertLigakupa-mérkőzésen a keretben sem volt, azóta pedig kiderült, hogy megsérült.

A sérülésről a klub nem közölt részleteket, és a közösségi oldalán Jesus is csak annyit írt, „hamarosan visszatérek”, de a brazil szövetség bejelentette, hogy az angol csapat orvosi stábjának kérésére, sérülés miatt kikerült az októberi világbajnoki selejtezőkre készülő keretből. A helyére a Hertha játékosát, Matheus Cunhát hívták be, de Neymar, Roberto Firmino, Rodrygo, Everton és Richarlison is rendelkezésre áll.

Jesus a hírek szerint legalább három mérkőzésről lemarad klubcsapatában is, amelynél Sergio Agüero elhúzódó sérülése miatt az első keretben már nem maradt klasszikus csatár, így a csapat menedzsere, Pep Guardiola az első kerethez rendelte az utánpótlásból a 17 éves Liam Delapot, aki a Ligakupában gólt is szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik