PL: fizetéscsökkentés helyett más megoldás a Watfordnál

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.22. 20:01
A Watford labdarúgói abban egyeztek meg a klub vezetőségével a koronavírus-járvány miatt gazdaságilag is nehéz időkben, hogy rövid távon nem vesznek fel fizetést, de járandóságukat később teljes egészében megkapják – erről a Premier League-ben szereplő alakulat a hivatalos honlapján számolt be.

A klubvezetéssel folytatott tárgyalásokon a labdarúgókat Troy Deeney csapatkapitány képviselte.Troy Deeney csapatkapitány képviselte.

„Bárhol is dolgozzon, senki sem rajong a fizetéscsökkentés gondolatáért, ezért józan ésszel gondolkodva és magas fokú együttműködés mellett úgy döntöttünk, hogy rövid távon elhalasztjuk a fizetésünk felvételét. A megállapodás részletei nem nyilvánosak, de senkinek ne legyen kétsége, hogy az egyezség a klubot segíti” – mondta Deeney a klub hivatalos honlapján.

A Watford jelenleg a 17. helyen található a koronavírus-járvány miatt félbeszakított Premier League-ben, csak jobb gólkülönbségével előzi meg a már kieső helyen lévő AFC Bournemoutht.

Watford Football Club on Twitter

It's a show of unity which we know our supporters and the Watford community will appreciate, and shows an awareness of the need for everybody to pull together in these challenging times." #watfordfc has reached an agreement with its players over a squad wage deferral.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik