PL: elszólta magát a liga? Ellenük debütálhat Haaland a bajnokságban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.13. 15:09
Mint arról beszámoltunk, Erling Haaland elhagyja a Dortmundot és a Manchester Cityhez igazol, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság elmúlt idényének bajnoka pedig hétfőn hivatalosan is bemutatta a szupersztárt, aki 2027 nyaráig kötelezte el magát új klubja mellett. A manchesteriek a Twitter-oldalukra is kitették az örömhírt, amely alá a Premier League egy sokatmondó kommentet írt – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

 

A már törölt hozzászólásban betaggelték az egyik újonc csapatot, a Bournemoutht, mellé pedig egy homokóra emotikont tettek. Noha a Premier League 2022–2023-as kiírásának párosításai még nem ismertek – csütörtökön, 10 órakor közlik –, a komment miatt most sokan úgy vélik, a sorsolás már megvolt, és a Championship ezüstérmesével fog kezdeni a címvédő.

A City új csillaga (Fotó: Getty Images)
A City új csillaga (Fotó: Getty Images)

Ha így lesz, Erling Haaland egy olyan csapat ellen debütálhat a PL-ben, amely ellen jó eséllyel gólt/gólokat is szerezhet. A bajnokság kezdete előtt azonban a Manchester City még összecsap az FA-kupa-győztes Liverpoollal a Community Shielden – ez lehet a norvég számára a nagy bemutatkozás tétmérkőzésen.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik