PL: elképesztő fizetésért költözhet Kínába az olasz csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 13:24
Graziano Pelle, az olasz labdarúgó-válogatott és az angol élvonalbeli Southampton csatára a kínai Szuperligában szereplő Santung Lunenghez szerződhet.

Gianluca Di Marzio, az olasz átigazolásokban jártas szakértő szerint Pelle két és fél évre szerződhet Kínába, ezen idő alatt pedig 40 millió eurót kereshet majd. A Daily Mirror szerint ennél kevesebbet, évi hétmillió eurós fizetést kap majd az olasz válogatott négy Eb-meccsén két gólt szerző csatár. Pelle szerződése 2017 júniusáig él a Southamptonnál, így a kínai klubnak 15 millió euró körüli összeget kell érte fizetnie.Pelle két és fél évre szerződhet Kínába, ezen idő alatt pedig 40 millió eurót kereshet majd. A Daily Mirror szerint ennél kevesebbet, évi hétmillió eurós fizetést kap majd az olasz válogatott négy Eb-meccsén két gólt szerző csatár. Pelle szerződése 2017 júniusáig él a Southamptonnál, így a kínai klubnak 15 millió euró körüli összeget kell érte fizetnie.

A 30 éves csatár 2014-ben igazolt a Feyenoordtól Angliába – ahol a Southamptonban 80 mérkőzésen 30 gólt és 10 gólpasszt jegyzett –, előtte megfordult az AZ Alkmaarban és fél tucat olasz együttesben (Cesena, Crotone, Sampdoria, Catania, Parma és Lecce) is.

A Santung Luneng az előző héten már szerződtetett egy csatárt Angliából, Papiss Demba Cissé az első osztálytól búcsúzó Newcastle Unitedtől érkezett Kínába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik