PL: Elgondolkodtam a Bayern ajánlatán – Hudson-Odoi

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.14. 13:34
null
Hudson-Odoi örül, hogy a maradás mellett döntött
Csupán a múlt héten töltötte be a 19-et, de Callum Hudson-Odoi már másodszor tagja a Gareth Southgate által irányított angol válogatott keretének. A Chelsea villámgyors támadója válogatottbeli kötelezettségei előtt a Telegraphnak adott interjút, amelyben beszélt a nyáron felröppent, távozását firtató pletykákról és a Frank Lampard által bevezetett büntetőlistáról is.

 

A londoniak 19 esztendős tehetsége március után újra tagja az angol felnőttválogatott keretének, ráadásul sérülése után már a Premier League-ben is hétről hétre bizonyíthat. Úgy tűnik, jelenleg minden a terv szerint halad a karrierjében, és már maga mögött hagyta a nyári kálváriát. Akkor arról szóltak a hírek, hogy távozni szeretne a „kékektől”, a német rekordbajnok pedig szívesen lecsapna rá.

Valóban gondolkodtam a Bayern München ajánlatán. Nem zártam ki ennek és az új londoni szerződésemnek a lehetőségét sem, de tényleg elgondolkodtam rajta. Volt egy időszak a múlt idényben, amikor eléggé frusztrált voltam a kevés játéklehetőség miatt. Többet szerettem volna a pályán tölteni, mert imádom a futballt. Átgondoltam a helyzetemet, és megnéztem a lehetőségeimet, ugyanakkor tudtam, mindig is ez a klub volt az álmom. Itt szeretnék kulcsemberré válni” – mondta a fiatal angol támadó, aki nyáron végül új szerződést kötött a Chelsea-vel.

„Csak egyszer ültünk le erről beszélni a mesterrel. Nem részletezném, hogy pontosan mit mondott, de elmagyarázta nekem, hogy ha én hiszek magamban, akkor ő is hinni fog bennem, és kapok lehetőséget játszani. Szerette volna, ha itt maradok. Ezek után már izgatott voltam az új szerződésem miatt. Az is plusz volt, hogy ilyen nagyszerű fiatal játékosok vannak a klubnál. Boldogsággal tölt el, ha olyan csapattársaid vannak, akikkel együtt nőttél fel. Nem kérdés, hogy jó döntést hoztam, amikor hosszabbítottam a Chelsea-vel. Az első naptól kezdve szeretem ezt az egyesületet. Most már csak a munkára koncentrálok, és arra, hogy valami különlegeset tudjunk elérni a csapattal.”

A Telegraph persze nem hagyhatta ki a lehetőséget, és a napokban a sportsajtót elárasztó büntetőlistáról is megkérdezte Hudson-Odoit; ezt a listát a csapat vezetőedzője, Frank Lampard aláírásával találják meg a játékosok a Stamford Bridge-en.

„Sosem kések. Esélytelen. Egy rakás szigorú büntetés vár ránk, ha nem tartjuk be a szabályokat, de nem nézünk rá sokszor a listára, tudjuk, hogy mi a dolgunk.”

Hudson-Odoi a 2019–2020-as idényben összesen 11 mérkőzésen lépett pályára, egy gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik