PL: Coutinho szeretne visszatérni – legalábbis az ügynöke szerint

Vágólapra másolva!
2020.06.02. 11:35
null
Coutinho vágya, hogy ismét Angliában futballozhasson (Fotó: AFP)
A Bayern München vezetősége már korábban jelezte, nem él az idény végén az opciós jogával, hogy kivásárolja az FC Barcelonától Philippe Coutinhót. A brazil karmester igy egyetlen évad után visszatérhet a katalánokhoz. Csakhogy a hírek szerint Spanyolországban sem ragaszkodnak hozzá. Egyedül az a kérdés, a Barca mekkora anyagi veszteséget hajlandó lenyelni...

 

A 27 éves középpályás angliai visszatérése már korábban is szóba került. Most a Sky Sports készített interjút Coutinho ügynökével, Kia Joorabchiannal, aki megerősítette, több csapat is érdeklődik a szigetországból ügyfele iránt.

„Az a vágya, hogy visszatérhessen a Premier League-be. Lehet, hogy ez nem idén fog összejönni, de az is lehet, hogy igen” – mondta sejtelmesen a menedzser, aki korábban arról is beszélt, személyes kedvenc csapata az Arsenal…

A Sky úgy tudja, az FC Barcelonánál úgy döntöttek, 70 millió fontért hajlandóak eladni a brazilt, vagy kilencmilliót kérnének azért, hogy újabb egy évre kölcsönadják. Az ügynök szerint konkrét számokról nem volt még szó.

„Ezekről a számokról nem hallottam még. Soha senkivel nem is beszéltünk ilyen konkrétumokról. Ezek olyan találgatások, amelyekről ténylegesen nem volt szó” – mondta Joorabchian.

Sajtóhírek szerint legalább öt csapat, az Arsenal, a Chelsea, az Everton, a Leicester City és a Tottenham érdeklődik Angliából Coutinho iránt.

A brazil labdarúgó korábban a Liverpoolnál futballozott a Premier League-ben. 2013 és 2018 között 152 bajnokin lépett pályára, majd 142 millió fontért cserébe lett az FC Barcelona játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik