PL: C. Ronaldo kezd a Man. Unitedben a Newcastle ellen!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.09.11. 15:05
null
Izgatott Manchester United-szurkolók az Old Trafford előtt (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo bekerült a Manchester United kezdőcsapatába a Newcastle United ellen 16 órakor kezdődő angol bajnoki mérkőzésre! A portugál sztárnak 12 év és 118 nap után a mai lesz az első Premier League-mérkőzése a „vörös ördögök” mezében. A találkozót a Nemzeti Sport Online szöveges formában élőben közvetíti!

 

A Manchester United kezdőcsapata: De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw – Pogba, Matics – Greenwood, B. Fernandes, Sancho – C. Ronaldo


Így érkezett meg CR az Old Traffodra

 

Bármilyen izgalmas esemény Cristiano Ronaldo visszatérése a Manchester Unitedhez, Angliában csak azok láthatják a Newcastle United elleni bemutatkozását élőben, akik jegyet váltanak az Old Traffordra. Egy hatvanas években bevezetett szabály szerint (amit az UEFA egyik rendelkezése is lehetővé tesz) Angliában szombatonként 14.45 és 17.15 között a helyi televíziós csatornákon nem közvetíthető labdarúgó-mérkőzés. Ennek az a célja, hogy a nagyobb csapatok ne vonjanak el szurkolókat a kisebbektől, így az ott rendezett mérkőzéseken is megtelhessenek a lelátók. Angliában a Sky Sports országos csatornaként közvetíthet meccset, de csak egyet ebben az időszakban. Már korábban eldőlt, még Cristiano Ronaldo átigazolása előtt, hogy ezen a napon a Leicester City–Manchester City mérkőzést adják.

ANGOL PREMIER LEAGUE
4. FORDULÓ

16.00: Manchester United–Newcastle United – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik