PL: bajnoki riválistól érkezik az Everton új menedzsere?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.24. 11:25
null
Sean Dyche lehet az Everton menedzsere? (Fotó: AFP)
Átmenetileg David Unsworth veszi át az angol élvonalbeli Everton labdarúgócsapatának irányítását, miután hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontottak Ronald Koeman menedzserrel. A liverpooli klub vezetősége természetesen gőzerővel keresi a holland szakember utódját, a jelöltek listája nem rövid...

 

Unsworth az Everton U23-as csapatát irányítja, de beugróként már átvette egy bajnokira az első gárdát is Roberto Martínez tavalyi menesztése után. A szerdai, Chelsea elleni Ligakupa-találkozón ismét leülhet a kispadra, sőt a Guardian úgy tudja, a novemberi válogatott szünetig az összes mérkőzésen ő dirigál. Ez a Leicester és a Watford elleni bajnokikat, valamint a Lyon elleni Európa-liga-meccset fedi még.

A 44 éves tréner azonban csak átmeneti megoldás, a vezetőség dolgozik az új menedzser megtalálásán. A bukmékereknél a Burnleyt irányító Sean Dyche a legnagyobb esélyes, ám a Watford trénere, Marco Silva is a lista elején található. Hírbe hozták a klubbal Carlo Ancelottit és Thomas Tuchelt is, de az ő érkezésükre kisebb sansz mutatkozik.

A fogadóirodáknál David Moyes – aki 2002 és 2013 között volt az Everton szakvezetője – is a lehetséges utódok között van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik