PL: az MU-tól igazolt válogatott középpályást a Fulham

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 18:59
Az angol Premier League-be bajnokként visszajutó Fulham a hivatalos oldalán közölte, hogy átigazolta a Manchester Unitedtől a 26 éves Andreas Pereirát. A londoni alakulat nem közölte a Belgiumban született brazil válogatott vételárát, de a Transfermarkt szerint 9.4 millió eurót fizetett az MU-nak.

Az 1-szeres brazil felnőttválogatott Andreas Pereira – hosszabbítási opcióval – 2026 nyaráig írt alá a Fulhamhez, amely a Championship elmúlt idényében történelmet írva, több mint 100 találatot szerezve jutott vissza a Premier League-be.Andreas Pereira – hosszabbítási opcióval – 2026 nyaráig írt alá a Fulhamhez, amely a Championship elmúlt idényében történelmet írva, több mint 100 találatot szerezve jutott vissza a Premier League-be.

A PSV akadémiáján nevelkedő Pereira 16 éves korában, 2011-ben érkezett Manchesterbe, majd a Granadában, a Valenciában, a Lazióban, legutóbb pedig a Flamengóban szerepelt kölcsönben.

„Amennyire csak tudok, segíteni akarok a Fulhamnek, hogy ott legyen, ahová való. Marco Silva (a klub menedzsere) kulcsszerepet játszott az átigazolásomban, sokat beszéltem vele” – idézték a londoniak a hivatalos honlapjukon a támadó középpályást, aki összesen 281 tétmeccsen szerepelt, és 30 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik