PL: az MU kompenzációt kér az Intertől a Lukaku-transzfer miatt – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.03. 19:16
null
Romelu Lukaku vételárának elmaradása miatt távozhat Lautaro Martínez? (Fotó: AFP)
A Corriere dello Sport információi szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United kompenzációt kér a Serie A-ban listavezető Intertől, miután a milánói klub nem fizette ki időben Romelu Lukaku vételárának utolsó részletét. Az olasz lap szerint Lautaro Martínezt, vagy Milan Skriniart szeretné megszerezni az Intertől az angol együttes.

Romelu Lukakut 2019 nyarán igazolta le az Inter a Manchester Unitedtől 74 millió euró ellenében. A belga támadó azóta már 82 tétmérkőzésen 58 gólt szerzett Milánóban.

Az olasz klub részletekben fizette ki a vételárat az angoloknak, a Corriere dello Sport információi szerint azonban a nehéz anyagi helyzetbe került milánóiak nem fizették ki időben a játékos vételárának utolsó részletét, így a szerződésbe foglaltak szerint egy játékost megszerezhet a klubtól az MU kompenzációképp.

Az olasz lap úgy tudja, a manchesteriek az argentin gólvágó Lautaro Martínezt, vagy a szlovák válogatott belső védőt, Milan Skriniart szeretnék megszerezni a Serie A-ban listavezető milánóiaktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik