PL: az MU, a Chelsea és a Spurs is ugyanazt a kapust akarja – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 17:54
null
Sorban állnak az angol topklubok Rayáért (Fotó: AFP)
A Manchester United, Chelsea és Tottenham Hotspur labdarúgócsapata is szerződtetné a Brentford spanyol kapusát, David Rayát – olvasható a goal.com honlapján.

 

A spanyol kapusnak még másfél évig van szerződése a Brentforddal, amely a nyár során nagyot kaszálhat az eladásán. Három topklub is érdeklődik Raya iránt – a Tottenham, a Manchester United és a Chelsea is szívesen tudná soraiban a 27 éves futballistát.

A „vörös ördögök” állítólag tárgyalnak David de Geával a folytatásról, de nem zárkóznak el az esetleges kapuscserétől – főleg annak tudatában, hogy De Gea a labdakihozataloknál többször is hibázott az idény során, Ten Hagnak pedig olyan kapusra van szüksége, aki lábbal is ügyes a labdával.

A két londoni csapatnál már súlyosabb a helyzet, a Spursnél Antonio Conte ugyanis egyáltalán nincs megelégedve Hugo Lloris teljesítményével, s minél előbb szerződtetne valakit a francia válogatott világbajnok helyére.

A Chelsea-nél is komoly kapusproblémákkal küzdenek – Édouard Mendy lábbal nem elég ügyes, így nem fér be Graham Potter játékrendszerébe. Kepa pedig hiába bánik jobban a labdával, rengeteget hibázik a „kékek” kapujában.

A Goal arról ír, hogy a Brentford nagyjából 15 millió fontot szeretne kapni Rayáaért – így 12 milliót kaszálnának a kapuson, aki 2019-ben 3 millió fontért érkezett a Blackburn Roverstől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik