PL: az Everton magyarázatot vár a ligától a halasztás miatt

Vágólapra másolva!
2020.12.29. 07:54
null
Az Everton magyarázatot vár a ligától a halasztásra (Fotó: AFP)
Az Everton labdarúgócsapata magyarázatot vár a ligától, miután elhalasztották a hétfő esti, Manchester City elleni rangadót a Premier League-ben.

 

Mint ismert, a manchesteri együttes néhány órával az összecsapás előtt adott ki közleményt, miszerinttöbb játékos friss koronavírustesztje is pozitív lett,a vírus terjedésének megakadályozása érdekében pedig a két klub a PL javaslatára a halasztás mellett döntött.

Brit sajtóhírek szerint a 24-én bejelentett négy pozitív eset mellett a legfrissebb tesztek további öt személynél mutatták ki a fertőzést, ők azóta önkéntes karanténba vonultak.

Igen ám, de az Everton még hétfő este reagált a történtekre – a liverpooli gárda kommünikéje arra enged következtetni, hogy a liga őket nem tájékoztatta a döntés hátteréről.

„Kérvényezni fogjuk a Manchester CIty által a ligához eljuttatott információk nyilvánosságra hozatalát, hogy az Everton tisztában legyen azzal, miért is kellett meghozni a döntést, miszerint a mérkőzést elhalasztják”– olvasható a közleményben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik