PL: az Arsenal elhappolhatja a Leeds elől a Juve sztárját – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.26. 14:02
null
Nagyon úgy néz ki, hogy McKennie a Premier League-ben folytatja (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a Juventus amerikai középpályását, Weston McKennie-t szerződtetné.

 

McKennie a világbajnokságon remekül futballozott az amerikai válogatottban, ám a Juventusnál nincsenek megelégedve a teljesítményével.

A goal.com arról számolt be, hogy a Leeds United 28 millió eurót fizetne az „Öreg Hölgynek” a középpályásért, aki a klubbal már állítólag meg is egyezett a fizetéséről. Fabrizio Romano információi szerint a torinóiak viszont keveslik a felkínált összeget, 35 millió eurót szeretnének kapni McKennie-ért.


Itt jöhet képbe az Arsenal, amely elhappolná a futballistát a Leeds United elől. Az olasz La Repubblica arról cikkezett, hogy az „ágyúsok” 30 millió eurót ajánlottak a játékosért. Ez az összeg még mindig nem lenne elég a Juvénak, de így is megelőzte a Leeds ajánlatát. McKennie ügynöke jelenleg éppen Londonban tartózkodik, hogy meghallgassa az Arsenal ajánlatát.

A 24 éves középpályás célokkal és ambícióval teli csapatba szeretne igazolni – elnézve Mikel Arteta együttesét a 2022–2023-as idényben, egyikből sincs hiány, hiszen továbbra is úgy vezeti öt ponttal a Premier League tabelláját, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Manchester Citynél.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik