PL: Adebayor csak nevet a hurrogó Arsenal-szurkolókon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.19. 21:10
Emmanuel Adebayor, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace csatára kinevette a hurrogó Arsenal-szurkolókat.

A 32 esztendős támadót hatalmas hurrogás fogadta a vasárnapi Arsenal–Crystal Palace (1–1) angol bajnoki mérkőzésen, ami Adebayor és korábbi klubja, az Arsenal szurkolóinak kapcsolatát ismerve közel sem meglepő.a vasárnapi Arsenal–Crystal Palace (1–1) angol bajnoki mérkőzésen, ami Adebayor és korábbi klubja, az Arsenal szurkolóinak kapcsolatát ismerve közel sem meglepő.

„Nem ez az első alkalom, hogy ellenfélként léptem pályára az Emiratesben. Hallhatták, a bemelegítésem alatt hurrogtak nekem, én viszont csak nevettem az egészen. Tisztában vagyok azzal, hol romlott el a kapcsolatom az Arsenal szurkolóival, azonban vannak olyan események az életben, amiket már nem tudsz megváltoztatni" – mondta az „ágyúsok” korábbi játékosa.

Adebayor három éven keresztül volt az Arsenal futballistája, azt követően játszott a Manchester Cityben, a Real Madridban és a Tottenhamben is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik