PL: a Sheffield Unitednél köthet ki a liverpooli BL-győztes

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.27. 10:00
null
Daniel Sturridge visszatérhet a Premier League-ben (Fotó: AFP)
A Daily Mail beszámolója szerint a Sheffield United ajánlatot készül tenni a jelenleg szabadügynökként, csapat nélkül készülő Daniel Sturridge-nak.

A brit lap beszámolója szerint Chris Wilder, a United menedzsere eredetileg a liverpooli Rhian Brewstert vagy az arsenalos Folarin Balogunt szerette volna megszerezni, ám egyik nagy klubbal sem jutottak egyezségre, így gyors és olcsó megoldást keres helyettük. Itt jöhet képbe a szabadügynökként ingyen megszerezhető Sturridge.

A 31 éves labdarúgó korábban a Chelsea-vel és a Liverpoollal is Bajnokok Ligája-győztes lett, az angol élvonalban 218 meccsen 77 gólja és 29 gólpassza van már.

Sturridge 2019 nyarán, a BL megnyerését követően, lejáró szerződésűként távozott a Pooltól, Törökországban, a Trabzonspornál írt alá, de csupán 11 meccsen lépett pályára és négy gólt szerzett az együttesben, mielőtt felbontották volna a szerződését.

A szerződésbontásban az is szerepet játszott, hogy fogadási ügyek miatt – a játékosoknak tilos a fogadásokban való részvétel – négy hónapos eltiltást kapott, valamint 150 ezer fontos bírságot is. Sturridge-nak ráadásul a koronavírus-járvány miatti tavasz végi leállás sem jött jól, ugyanis az eltiltását megtoldották annyi idővel, amíg Európában a legtöbb bajnokság állt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik