PL: a Man. United korábbi sztárja az MLS-be vágyódik

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.24. 17:50
null
Jesse Lingard LA-ben képzeli el a jövőjét (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának korábbi támadó középpályása, Jesse Lingard az Egyesült Államokban fejezné be a pályafutását.

 

A 32-szeres angol válogatott támadó középpályás 2022 nyarán távozott a „vörös ördögöktől” a Nottingham Forest kedvéért. Az újonc csapatnál egyéves szerződést írt alá, s könnyen elképzelhető, hogy ezt már nem is hosszabbítja meg. Lingardnak nem csupán a labdarúgásból van bevétele, s elmondása szerint az Egyesült Államokban jobb kereseti lehetősége lenne, ami az üzletet illeti.

A The Diary of a CEO podcastnak nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban.

„Mindig figyeltem a pályán kívüli lehetőségekre, hogy mi is lehet a következő befektetésem. Van egy e-sport csapatom, szeretem a videojátékokat. Saját ruhamárkával is rendelkezem, hiszen követem a divatot, illetve egy One Touch Entertainment médiacégem is van. Olyan dolgokkal szeretnék foglalkozni a jövőben, amik boldoggá tesznek.

Ami a befektetéseimet és a bizniszeimet illeti, szeretnék jó életet biztosítani a húgomnak, az öcsémnek és a lányomnak is. A médiacégem bázisa Los Angelesben található, így ott is szeretném befejezni a pályafutásomat” – mondta Jesse Lingard.

A Manchester United nevelése tizennégy évet töltött el a klubnál, a felnőtteknél 232 tétmérkőzésen szerepelt, ezeken 35 gólt szerzett, s 21 gólpasszt osztott ki.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik