PL: a Leicester 20 millió eurót és egy válogatott játékost adna Szalaiért

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.01. 14:41
null
A török sajtóban ismét téma Szalai Attila átigazolása (Forrás: <a href="https://spor.haber7.com/fenerbahce/haber/3282390-ingiliz-ekibinden-fenerbahceye-surpriz-takas-teklifi">spor.haber7.com</a>)
Török sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Leicester 20 millió eurót fizetne a télen a Fenerbahcénak Szalai Attila játékjogáért, és még az 51-szeres török válogatott Caglar Söyüncüt is elengednék Isztambulba a magyar válogatott védőért cserébe. 


„Meglepő csereajánlatot kapott a Fener Angliából” címmel a spor.haber7.com, illetve több más török portál is arról ír, hogy a magyar válogatott Szalai Attilát már a télen szerződtetné az angol élvonalbeli Leicester City, és a 20 millió eurós vételár mellett az 51-szeres török válogatott Caglar Söyüncü játékjogát is felajánlanák érte.

A hírek arról szólnak, hogy a bajnoki címért harcoló, a török Süper Ligben élen álló és az Európa-liga csoportköréből is továbbjutó Fenerbahce a télen nem szeretne megválni magyar alapemberétől, akihez ragaszkodik Jorge Jesus vezetőedző a csapatra váró tavaszi feladatok előtt.Mint arról a Nemzeti Sport beszámolt, nyáron a Zenit 21 millió eurós ajánlatot tett a védőért, amit a Fener elfogadott, de a játékos nem kívánt Oroszországba igazolni. Az iránta érdeklődő további klubok pedig – így például a török sajtó által most kiemelt Aston Villa, West Ham duó – nem voltak hajlandók 20 millió eurót fizetni. Jelenleg azonban az a helyzet, hogy télen már 20 millió euróért sem kíván megválni Szalaitól a Fenerbahce.

Ezért gondolkodnak úgy a Leicesternél, a török sajtóban megjelent hírek szerint, hogy a 20 millió euró mellett Söyüncüt is felajánlják a török klubnak, mert vele a tavaszi szezonra is tudnák pótolni Szalait.

Söyüncütől azért szabadulna a Leicester, mert a 26 éves játékos nem volt hajlandó meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését, emiatt ebben az idényben mindössze egy meccset játszott a Premier League-ben.

A spor.haber7.com azt írja, a konkrét tárgyalások hamarosan elkezdődhetnek a klubok között, hogy januárban nyélbe is üthessék a megállapodást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik