PL: a Chelsea világbajnokával pótolná sérült brazilját a Villa

Vágólapra másolva!
2020.01.05. 18:50
null
Giroud egyre közelebb a távozáshoz (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, térdsérülés miatt a 2019–2020-as Premier League-idény végéig kidőlt a sorból az Aston Villa brazil támadója, Wesley. A The Athletic beszámolója szerint a birminghami klub már ki is nézte magának Wesley utódját, aki nem más, mint Olivier Giroud.

 

Giroud csupán öt bajnokin jutott szóhoz Frank Lampard irányítása alatt a londoniaknál, így nem csoda, ha elvágyódik. Korábban már arról is olvasni lehetett, hogy Steven Gerrard és a Rangers FC lát fantáziát a 33 éves francia támadó megszerzésében.

Most a The Athletic klubközeli forrásokra hivatkozva azt állítja, az Aston Villa is harcba száll a korábbi franciaországi gólkirályért.

Dean Smith menedzser mindenképpen szeretne új támadót igazolni, miután kiderült: az idényben eddig hat gólig jutó Wesleyre féléves kihagyás vár. A brazil az új év első mérkőzésén, a Burnley ellen szenvedett súlyos térdsérülést.

Giroud 2018 januárjában, 17 millió euróért cserébe igazolt az Arsenaltól a Chelsea-hez, azóta 70 tétmérkőzésen 19-szer volt eredményes.

A rutinos csatár szerződése 2020 nyarán jár le, így ha a londoniak szeretnének pénzt kapni érte, januárban kell eladniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik