PL: a Brighton belga támadója a listavezetőhöz igazolhat – sajtóhír

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 14:04
null
Leandro Trossard és William Saliba hamarosan csapattársak lehetnek (Fotó: Getty Images)
A The Athletic újságírója, David Ornstein szerint az Arsenal megkezdte az egyeztetéseket a Brighton & Hove Albionnal Leandro Trossard átigazolásáról.


Leandro Trossard
a nyáron szabadon igazolhatóvá válik, ugyanis lejár a szerződése, vagyis a mostani időszak az utolsó lehetőség a Brighton számára, hogy átigazolási díjat kapjon a játékosért, az Arsenal pedig tárgyalásokat kezdeményezett Tony Bloom klubjával.

Korábban megírtuk, hogy az Arsenal több ajánlatot is tett a Sahtar Donecknek Mihajlo Mudrikért, az ukrán szélső végül bónuszokkal együtt 100 millió euró körüli összegért a Chelsea-hez szerződött.

Trossard hét góllal vezeti csapata házi góllövőlistáját, ám az utóbbi hetekben igencsak megromlott a kapcsolata a klub menedzserével, Roberto De Zerbivel.

Az olasz tréner a belga szélső rossz hozzáállására hivatkozva kihagyta a keretből a Liverpool elleni találkozón, és nyilvánosan bírálta Trossardot. „Sajnálom a kialakult helyzetet, de nem hiszem, hogy hibáztam volna. A klubban dolgozók tisztában vannak az üggyel. Kész vagyok kinyitni előtte az ajtót, mert egy jó srác, és fontos játékosunk. Ugyanakkor el kell fogadnia a módszereimet, meg kell értenie, hogy mivel én vagyok az edző, én döntök az öltözőben.”

Ornstein szerint a Tottenham Hotspur tett egy 12 millió fontos ajánlatot a játékosért, aki azonban Fabrizio Romano szerint már megegyezett az Arsenallal.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik