PL: gyanús csomag az Old Traffordon, elmarad az MU-meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.15. 16:07
null
Elmarad az MU-meccs, kiürítették a stadiont (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 38., utolsó fordulójában 16 órától rendezték volna meg a Manchester United–AFC Bournemouth összecsapást, ám az Old Trafford nézőterén egy gyanús csomagot találtak, így aztán a mérkőzés elhalasztása mellett döntöttek.

 

A mérkőzés előtti első hivatalos bejelentés még arról szólt, hogy egy – nem részletezett – incidens miatt kiürítették az Old Trafford két lelátóját, így negyvenöt perces csúszással, de elkezdik a Manchester United–AFC Bournemouth bajnokit.

Ezt követően olyan információk láttak napvilágot, hogy a biztonsági őrök a széksorok átvizsgálása közben gyanús csomagot találtak a stadionban, így a Stretford End és Sir Alex Ferguson Stand után a teljes stadiont kiürítették.

Végül a Premier League hivatalos csatornákon is megerősítette, hogy elmarad a mérkőzés, amelyet később kijelölt időpontban pótolnak.

Nem sokkal később kiderült, hogy nem a széksorok között, hanem az Old Trafford illemhelyiségében találták meg a „gyanús csomagot”, ami egy csőre rögzített mobiltelefon volt. A készüléket a tűzszerészek a stadionban megsemmisítették.

A hatóságok az esti órákban megerősítették, hogy a robbanószerkezet elsőre valódinak tűnt, de aztán világossá vált, hogy ártalmatlan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik